пресса

события

фотогалерея

российские новости

зарубежные новости

библиотека

рассылка новостей

обратная связь

archi.ru
События События Пресса Пресса Пресса
 

Кухня будущего

конкурс международный открытый
  dead-line регистрации: 23.06.2025
  dead-line подачи проектов: 23.06.2025
  дата объявления результатов: 17.07.2025
  тема: Архитектура
  страна: Китай
  открыт для: профессионалов и студентов
  регистрационный взнос: нет
  награда: 1-я премия 1000 евро, 2-я и 3-я премия 500 евро
  жюри:
  • Koma Yang, BOTINKIT Design Director, Innovator and Technology Pioneer, China
  • Ken Okuyama, CEO of Ken Okuyama Design, Former design director for Pininfarina S.p.A, Former department chairman at ArtCenter College of Design, Japan
  • Onur Cobanli, Ph.D Advanced Design, CEO and Chairman A' Design Award & Competition, Secretary-General of World Design Consortium, Italy
  • Gilles Bragard, Founder of the Club des chefs des chefs, Reunites the chefs of the heads of states, France
  организатор: BOTINKIT — китайский фудтех-стартап, разрабатывающий интеллектуальные кухонные решения с использованием ИИ и робототехники
  ссылки: Официальный сайт конкурса
  Future Kitchen Design Awards
  Участникам предлагается представить, какой может быть кухня будущего – универсальная, «устойчивая» и технологичная. Особое внимание уделяется интеграции искусственного интеллекта и других передовых решений, способных трансформировать кухонное пространство в «умную», адаптивную среду.

Конкурс проходит при поддержке A’ Design Award & Competition и открыт для дизайнеров и архитекторов, стремящихся переосмыслить кухню как место, сочетающее комфорт, функциональность и инновации.
 


© futurekitchendesignawards.com

© futurekitchendesignawards.com
пресс-релиз:
Reimagine the Future Kitchen, transform traditional cooking methods

We aim to promote the concept of digital cuisine and smart kitchens to a wider audience, while gaining insights into diverse culinary ideas and creativity from different regions around the world. The "Kitchen of the Future" represents a fusion of smart technology, high-efficiency automation, and human-centric care. It goes beyond mere unmanned operations—it expands culinary possibilities through AI and robotics.

Pushing Beyond Human Limits

Precise control over temperature, timing, and seasoning to replicate master-level techniques or personalize healthy recipes.

High Automation

Minimizing manual labor while maximizing culinary creativity and possibilities.

BOTINKIT's Vision Requirements

Regardless of category, all designs should align with BOTINKIT's vision of the "Kitchen of the Future":

✓ Fusion of smart technology, automation, and human-centric design
✓ Using AI and robotics to expand culinary possibilities
✓ Systems that provide precise control over cooking processes
✓ Solutions that minimize manual labor through automation
✓ Designs that transform the relationship between people and cooking equipment
✓ Design that considers ease of cleaning and maintenance


Рейтинг@Mail.ru

Copyright archi.ru
Пользовательское соглашение
Политика конфиденциальности
архи.ру®, archi.ru® зарегистрированные торговые марки